Pure aloe vera kopen is niet makkelijk. Vrijwel alle aanbieders leveren aloë die is gemaakt uit concentraten. Veelal aloe vera poeders die opgelost zijn in water.

Een aloe vera product dat geen enkele toevoeging heeft is dood gekookt. Als een aloë blad wordt afgesneden sluit het zichzelf af. Hiermee probeert de plant zich te beschermen.

Als de gelei uit het blad wordt geperst dan start binnnen een dag het oxidatieproces. De kwaliteit wordt dan snel minder.

Daarom moet aloë behandeld worden en er toevoegingen gedaan worden. Dit hoeft maar een 0.2% te zijn om de gelei houdbaar te maken.

Voor een extra veilig product wordt in bijna alle gevallen een tiende procent ( 0.1%) sodiumbenzate toegevoegd. Daarbij gebruikt men veelal potassium sorbaat en wat citroenzuur. Deze 3 elementen zorgen voor een veilig houdbaar product. Naar de webshop

99.7% aloe vera t.o.v. 100% aloe vera

Als we nu een kilo aloë nemen, dus 1000 gram dan maakt het niet uit of dit nu 997 gram is. Wel is van groot belang dat die 997 gram nog actief is, alle mineralen, vitamines en plantsterolen nog aanwezig zijn.

De gelei uit het aloë blad bestaat bijna volledig uit vocht. Water opgeslagen in het blad, in de gel. Snijdt u een blad open dan lijkt de gelei een vaste stof. Maar als u het nu in een blender stopt of uitperst blijkt het allemaal water te zijn ( vocht dat de plant heeft opgeslagen in het blad).

Het is net zoals bij een appel. Snij de appel in blokjes en u ziet vrijwel geen vocht. Pers de appel uit en het is allemaal vocht.

De actieve stoffen in aloe vera zijn moleculen die enkel onder een microscoop zichtbaar zijn. Koopt u een aloë sap met weinig of kleine vezels dan zegt dit nog niets over de werkelijke kwaliteit. Wij laten al onze aloë regelmatig testen ( iedere batch) en door het gebruik van enkel volledig volwassen bladeren die biologisch geteeld worden is de kwaliteit hoog.

Ecolife aloe vera 2 keer zo krachtig.

2 keer zo sterk als 100% ( pure) aloevera. U kunt deze aloë dus verdunnen met net zoveel water / vruchtensap enz en dan is volgens de internationale normering de aloë nog puur ( 100% ).

Klinkt misschien vreemd maar u kunt het vergelijken met pure chocolade. Vele chocolades heten “pure chocolade”. Maar is het 70%, 80% of 95% cacao in deze chocolade?

Bij aloë is het ook zo. Het mag puur heten als het aandeel aloe-solids meer dan 0.5% is. De alesolids zijn de vaste aloevera deeltjes die overblijven. Heeft een aloë product 1% aloe-solids mag het ook 200% heten of 2:1.

Wij zijn er dus trots op dat de Ecolife kwaliteit zo hoog is dat we het ook een 200% aloevera zouden mogen noemen. Bij iedere inname ( gel of juice) krijgt u dus 2 x zoveel actieve stoffen binnen.

Wilt u het proberen? In de webshop staan enkele mooie aanbiedingen.

Ecolife? Wie en wat?

Ecolife is de merknaam van STS Health Supplies. Wij zijn een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1995 bestaat. U kunt dus vertrouwen dat het goed zit.

Wilt u meer lezen over ons of de producten?

biologische aloë velden Ecolife. pure aloe vera kopen.

Bij STS kunt u dus pure aloe vera kopen. Veilig online bestellen en snel thuisbezorgd door post.nl

Ecolife bestaat ruim 20 jaar. Vertrouwd!

Ontdek de voordelen van pure aloe vera. Kopen doet u veilig en u kunt ook achteraf betalen. Geen risico dus.

directe link