Aloe Vera kopen. Aloe Vera Gel of juice & huidverzorging.

Alle Ecolife aloe vera producten worden gemaakt uit pure en onverdunde voedingskwaliteit aloë vera. Ook de verzorgingsproducten! Met name voor de huidverzorgingsproducten is dit een complex proces omdat echt verse foodgrade aloe vera niet over koolfilters gefiltreerd wordt, niet gekookt wordt en niet chemisch behandeld wordt.

Food Grade aloe vera bevat een veel hoger aandeel aan effectieve ingrediënten. Het wordt niet of veel minder gefiltreerd dan Cosmetic Grade aloe wat bijna alle merken gebruiken in aloevera huidverzorginsproducten en cosmetica.

Ecolife producten worden gemaakt van met de hand afgesneden volwassen aloevera bladeren ( 4-5 jr), de plant groeit door en wordt niet gerooid. Natuurlijk zijn de plantages biologisch gecontroleerd en gekeurd en IASC goedgekeurd ( IASC is een keuringsvereniging van aloe vera telers en aloe vera bedrijven). Ook is de aloë Kosher en Halal goedgekeurd en NIET getest op dieren!

Aloe Vera kopen: Link naar de webshop

aloë vera - hand - huid - verzorging

Ecolife producten worden maar liefst 17 dagen lang getest om te kunnen garanderen dat de producten vrij zijn van verontreiniging ( bacterieel, sporen, gisten etc). Bij “gewone aloë vera” is dit vaak maar 48-96 uur omdat de aloe vera meestal gekookt en gefiltreerd is.

Dit proces van werkelijk ongebleekte verse aloe vera maakt de Ecolife producten wat duurder, maar ook veel beter van kwaliteit met een hoger aandeel actieve werkzame stoffen. Met Ecolife koopt u Premium kwaliteit!

******************************************************************

Wij verzenden uw bestelling met de post.

Zowel in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk In Nederland bezorgen wij gratis voor bestellingen vanaf 30€. Tot 30 euro zijn de verzendbijdragen 2,95€. Uw pakket wordt verstuurd met post.nl. Voor België Is het tarief 4,49€ voor bestellingen onder de 60€ aan producten. Hierboven rekenen wij geen bijdrage in de kosten voor verzending.

Ontvang direct na het bestellen een email met bevestiging. U krijgt nog een email als uw pakket klaar straat voor verzending, samen met het tracking nummer.

Om te voldoen aan hoge kwaliteitseisen, heeft STS voor Ecolife procedures opgesteld volgens de vereisten van HACCP. STS verlangt van al haar leveranciers dat zij voldoen aan de door ons opgelegde kwaliteitseisen betreffende de temperatuur bewaking, kwaliteitsstandaard, hygiëne, verantwoorde natuurlijke bemesting en natuurlijke kweek, correcte verpakking en vervoer.

 

GMP - verwerkingDe productie is volgens GMP-reglementen en wordt ook FDA gecontroleerd.
Innovaties, nieuwe formules en producten, geen gebruik van parfum maar natuurlijke geurstoffen en aloe vera als 1e en hoofdingrediënt in de aloe vera producten. Dus geen water met een beetje aloë vera erin.
De meeste bedrijven maken hun gel, dag & nacht crèmes etc van 90-98% aqua (water) met een beetje aloe vera, carbomeer, parfum, conservering…en op het etiket staat dan 98% of 100% aloë….niet bij Ecolife! Ecolife = altijd echte aloe vera als 1e ingrediënt!

 

noni juice verse sap

SUPERFOOD NONI JUICE

Na jaren van testen en onderzoek is het eindelijk gelukt!

100% pure noni vruchtensap zonder enige toevoeging.

Net zoals u thuis een sinaasappel uitperst.

Door dit speciale en delicate proces, bevat deze Noni meer Flavonoïden!

Alle moleculen zijn intact!

Noni is zeer goed om uw immuunsysteem een boost te geven

Kijk voor meer info in de webshop.
https://www.ecolife-shop.nl/a-69148001/aloe-vera-producten/noni-juice-2-x-500ml-puur-100-immuunsysteem-weerstand/

 

bio noni 100% puur

 

U kunt direct aloe vera kopen en kiezen uit verschillende producten. Betaling per bank of veilig online. Of betaal achteraf met Klarna betaal later.

Ook voor de groothandel, productontwikkeling en export kunt u gebruik maken van onze expertise. Eerste kwaliteit aloe vera producten. Ecolife onderscheidt zich door hoger gekwalificeerde producten en overtreft de standaard altijd.

Wij (STS Health Supplies BV) exporteren al vele jaren naar diverse Europese landen. U kunt aloe vera kopen in apotheken, drogisterijen, supermarkten en health shops.

Geen Sorbitol in Ecolife Aloe Vera Gel! Sorbitol is niet nodig! (Ecolife bevat geen Sorbitol).

Alle in ecolife producten gebruikte aloe vera is puur en IASC gekeurd. Natuurlijk is het ook Biologisch, Halal en Kosher! De Ecolife aloe vera dranken zijn geschikt voor vegetariërs en voor veganisten!

Bestel nu met korting! Wilt u Ecolife proberen? Kijk dan in de webshop en profiteer direct van onze korting op aloe vera.

ecolife 100 puur producten kopen

Aloe vera kopen

Ecolife Aloe Vera Producten informatie

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf

Omdat wij korte lijnen hebben kunnen we u snel antwoorden op vragen

Stuur een email aan ons: sales@ecolife.nl

Daarom kiezen vele klanten voor onze producten

Ook voor u?

Koop daarom veilig en vertrouwd

Zodat wij ook u kennis kunnen laten maken met onze producten

Omdat er altijd artikelen met korting zijn in onze shop