Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel voor inwendig gebruik

Ecolife aloe vera Gel

Ecolife Aloe Vera Gel: 2 kilo blad = 1 liter Ecolife Aloe Vera Gel. Inhoud: 1 liter per fles.

blad-aloe-vera-ecolife-gel

aloe vera grote bladeren voor Ecolife Aloe gel

gel-inwendig-aloe-vera-ecolife

gel ecolife aloe vera

De echte aloe-vera Gel vol met stukjes aloevera vezels. Niet ingedikt – enkel gehakseld.

Bevat geen sorbitol (zoetstof, verboden in baby producten), geen verdikkingsmiddel ( Xanthan), geen kleurstoffen.

Uitsluitend gebruik van biologisch gekeurde velden Ecolife aloe vera, geoogst van Halal & Kosher en Organic certified plantages

Zuiver en puur: Omdat Ecolife Aloe Vera Gel niet verdund is, is de pure gel voor 100% aanwezig. Het is niet nodig om deze aloe vera in te dikken, iets wat andere concerns als bijvoorbeeld Forever Living Products ( FLP) wel doen met de “gestabiliseerde” Gel.

Ecolife gebruikt geen verdikkingsmiddelen als xanthaan, sorbitol etc.

Ecolife Aloe Vera Gel is zo krachtig dat volgens de officiele norm van het International Aloe Science Councel ( IASC) we mogen stellen dat 1 fles Ecolife van 1 liter net zo sterk is als 2,4 liter puur aloevera sap.

U kunt de fles dus verdunnen met meer dan 1 liter water of vruchtensap. Volgens de officiele IASC norm nog steeds heeft u nog 100% aloe vera!

Ecolife verdunt niet, de bladeren worden hand geschild. De gelei wordt enkel in kleine stukjes gemalen!

Link naa de webshop om direct aloe vera Gel te bestellen

De laxerende aloines, die tussen het buitenblad en de gelei inzitten worden eraf gewassen en afgespoeld. Deze stoffen zitten niet in de gelei. Verder is het van groot belang dat het blad op de juiste wijze wordt afgesneden.

Aloe vera heeft de kracht om zichzelf te beschermen en het blad dicht zichzelf zodat de gel niet kan oxideren. Omdat oxidatie de kracht van de gel aantast is het van groot belang dat de afgesneden bladeren zorgvuldig worden vervoerd en binnen enkele uren worden verwerkt. Om alles in goede banen te begeleiden wordt er ook conform HACCP gewerkt.

De gewassen bladeren en gefileerde gelei worden grof gemalen en koud geperst.

Om bacteriegroei tegen te gaan wordt er kort verwarmd tot 60 graden zodat de emzymatische werking behouden blijft. De gelei wordt snel teruggekoeld en koud afgevuld.

Vele bedrijven als LOTD, FLP, Alnavit, Directsaft aloe) werken met verhitting tot 80 graden en de laatste 2 zelfs tot 87 graden, volledig gepasteuriseerd). Bij deze hogere temperaturen gaat een groter deel van de werking verloren.

Volwassen bladeren 3- 5jaar. Ecolife gebruikt enkel volwassen bladeren die met de hand van de plant worden afgesneden. De hele plant wordt niet gerooid!

Vele firma’s verkopen aloevera producten waarvan de hele plant in 1 keer is gerooid. Dus ook de kleine jonge scheuten die nog maar weinig actieve stoffen bevatten. Voordeel van de rooimethode is dat het goedkoop is. Nadeel voor de consument is dat de aloe vera sterk wordt gefiltreerd over koolfilters en langer wordt verhit ( en eventueel op hogere temperaturen).

hand geschild ecolife aloe vera bio halal kosher

Ecolife Aloe Vera Gel is het zuivere fijngehakte binnenblad van de aloevera plant. Het zit vol kleine stukjes gel, als u erop kauwt proeft u de verse bladgelei. Het binnenste van het blad wordt gebruikt voor de aloe vera Gel, niet het buitenblad.

Ecolife Gel is niet gefiltreerd over koolstoffilters en bevat een hoger aandeel mineralen, sporen, enzymen. Met de hand afgesneden bladeren, vers geperst en koud afgevuld.

Ecolife gebruikt enkel Aloe Vera die is:

halal-kosher-bio-ecolife-aloe

de aloe vera voor ecolife is bio organic halal kosher en vegan.

Aloe vera Gel bevat vezels en stoffen die onze darmen extra aan het werk zetten. Dit is goed voor onze stofwisseling. Meer dan 200 actieve stoffen zorgen dat ons lichaam gereinigt wordt en wij beter voedingsstoffen kunnen opnemen.

Smaak: Ecolife conserveert haar dranken met puur citroenzuur. De smaak fris-zuur. Er zit dus geen bittere smaak aan.

Biologische geteelde aloe vera planten – gerooid met de hand!

Ingredienten: 100% pure aloe vera gelei, aangevuld met 0.1 – 0.3% citroenzuur voor de zuurgraad, (anti-oxidant) 0.08% vrij benzoezuur en 0.09% potassium sorbaat. ( totaal in een fles dus: 99.5-99.7% aloevera).

Natuurlijk is de aloe vera Gel ook geschikt om aan uw huisdieren te geven. Wij horen van vele klanten dat de Gel goed helpt voor gezondere en fittere huisdieren. Zeer geschikt voor o.a. Hond & Kat, Koi karpers, vogels als papegaai, parkieten enz.

GEBRUIK: 2 – 3 daags 15 – 30 ml innemen. Inhoud 1000ml

Natuurlijk product. Minimale houdbaarheid > 1 jaar. Vers geperst en koud afgevuld in de USA.

U kunt ongeopende flessen in een kelder/keukenkast bewaren. Eenmaal geopend in de koelkast bewaren, opmaken in 5 weken na opening.

Nutrition data per 100 ml for Aloe vera gel

Energy value 4.8 cal

Fats 0 g

of which saturated fatty acids 0 g

Sacharides 0 g

of which sugars 0 g

Proteins 0 g

Salt 0 g

Ecolife aloe vera wordt met de hand verwerkt!

aloe vera hand geschild hand gesneden hand gewassen ecolife aloevera

aloe vera hand gesneden gewassen en geschild ecolife aloevera

Afvallen met aloe vera

FROM ORGANIC CERTIFIED ALOE VERA, KOSHER & HALAl, IASC CERTIFIED ALOEVERA, BIO

premium kwaliteit aloe vera Ecolife

Premium kwaliteit producten van Ecolife